p7 p9 p10
 
REMBAU, 15 Disember 2020 - Majlis Penyerahan Insentif Teknologi Pertanian Bandar PENJANA Negeri Sembilan Peringkat Daerah Rembau
Penyerahan Insentif Teknologi Pertanian Bandar PENJANA Daerah Rembau telah dilaksanakan pada 15 Disember 2020 di Pusat Pertanian Kendong. YB Tuan Haji Bakri bin Sawir, Pengerusi JK Bertindak Pertanian dan Industri Makanan Negeri Sembilan telah menyampaikan penyerahan kepada penerima individu dan komuniti serta diiringi oleh Encik Hisyam bin Yacob, Pengarah Pertanian Negeri Sembilan dan Encik Noorul Amein bin Tarmizi, Pegawai Pertanian Daerah Rembau.
 
Majlis Penyerahan Insentif Teknologi Pertanian Bandar ini telah dilaksanakan disemua daerah di Negeri Sembilan bermula dengan Daerah Jempol dan Kula Pilah pada ( Disember, Daerah Port Dickson dan Seremban pada 10 Disember, Daerah Jelebu pada 11 Disember dan Daerah Tampin pada 15 Disember.
 
Semoga pemberian insentif ini dapat membantu mengurangkan perbelanjaan isi dapur dan menjana ekonomi isi rumah serta dapat menaikkan semangat melaksanakan aktiviti riadah tani kepada penerima-penerima tersebut.
mygov2
suk2
doa2
jpa2
moa2